TOP produkty

naše cena 600 Kč (24 €)
skladem
naše cena 50 Kč (2 €)
skladem
naše cena 99 Kč (4 €)
skladem

Anketa

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 41% Strašně moc 57% Nemnoho 1% Vůbec 1%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

 

Udělujete tímto souhlas Kamioňák s.r.o.se sídlem Osecká 350/3 Lipník nad Bečvou, 75131, IČ 04413458, zapsaná u krajského soudu v Ostravě, Spisová značka C 63554 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

jméno a příjmení;

emailovou adresu;

telefonní číslo;

fakturační adresu;

dodací adresu;

historii objednávek.

 

 

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

zřízení a administrace uživatelského účtu;

nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

 

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu.

nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů,

požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.